Mer info om vårt nyhet om Korona

Motivasjons seminar

Den 08.02.2020 arrangert vi SVF den årlig motivasjonsseminaren som var en vellykket arrangement. Over 120 deltakere var tilstede. kjære medlemmer, kjære elever og studenter, kjære foreldre, kjære innledere, det har vært en stor glede og ære å ha dere med oss , både dere som gjester og dere andre fantastiske foredragsholderne som kom, hjelp og bidra til en vellykket arrangementet. Vi er stor takknemlig for alle som deltok på arrangementet. Spesielt en stor takknemlig til dere som var innledere/ foredragsholdere, Takk at dere kunne stille opp, og veilede ungene våres til de forskjellige yrkes/studie veien man kan ta, hvor stor frafallsproblematikken hos våres unger i Norge er og hva vi kan gjøre. Vi i SVF har et mål og ambisjon til å motivere, inspirere somalisk ungdommen i Fredrikstad til høyere utdanning Og motarbeide frafallproblematikken og utenforskap. Så stå på videre, gjør din plikt og krev din rett! Vi i SVF hjelper deg Og du velger dine fremtiden. Så sees vi igjen om ikke så lenge inshaallah !

Takk igjen og håper dere kommer på de kommende arrangementene våre.

Hilsen

SVF Styret