Mer info om vårt nyhet om Korona

Utendørssommer aktiviteter

Lørdag den 14.08.21 arrangert vi somalisk velferdsforening for Østfold en vellykket åpent arrangement SVF,s utendørssommer aktiviteter for barn små og store på Merkur Fotballbane Fredrikstad. Dette var vår første utendørs aktiviteter nå i denne sommeren.

Grunnen vi arrangert i dette utendørs aktiviteter var å skape glede og engasjement og ikke minst for å inkludere alle som ønsker å være med denne dagen. Våre største ønsker er  å gi alle barn og unge en god mestring opplevelse i denne dagen.

Vi arrangert flere forskjellige aktiviteter for barna, i tillegg arrangert vi dagens mest interessant aktiviteter, nemlig fotball turnering for ungdommene.

Fotball kampen deltok 4 lag som spilte mot hverandre. Da vinneren av turneringen blir kåret førsteplass #Somalistad, Andreplass #Tawfiiq Team, tredjeplass #Taarikh FC Og siste fjerdeplass #Midnimo. Vi har delte ut priser blant annet medaljer, kino billetter Og Fotball cup til alle vinner lag og spillerne. 

I tillegg barn og unge har fått mestringsopplevelse med masse energi, Vi har delt ut under arrangementet gratis IS og godteri til barna.

Vi takker alle deltakere Og alle frivillig som gjør det mulig å arrangere et slik vellykket arrangementet vi er stolt av.

Vi takker Frifond som støtter i denne prosjektet.

 Vi gleder oss stort til å samle store og små til ulike aktiviteter igjen.